Werken bij het Christiaan Huygens College

 

Wie zijn wij? 
De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs (SECVO) bestaat uit drie scholen in de gemeente Eindhoven, Frits Philips lyceum-mavo, Huygens Lyceum en Olympia. De leerlingen van de scholen komen grotendeels uit Eindhoven, Best, Son, Nuenen, Geldrop, Waalre en Veldhoven.

Olympia, de school aan de Botenlaan (ca. 450 leerlingen) is een school voor vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo gemengd en vmbo theoretisch.

In de nabijheid staat de school aan de Rachmaninowlaan (ca. 1050 leerlingen): een school met gymnasium, vwo en havo. 

In Eindhoven Noord staat Frits Philips lyceum-mavo (ca. 1600 leerlingen). Deze school biedt de volgende afdelingen: gymnasium, vwo, havo en mavo. 

Waar staan we voor?
Gemeenschappelijke kenmerken voor de scholen zijn dat ze klein van opzet zijn, als veilige school bekend staan en vanuit christelijke traditie handelen. Dat laatste betekent respect hebben voor elkaar, niet pesten, open en eerlijke communicatie. Dat maakt dat de sfeer gezellig en veilig is. De verschillen in de scholen worden vooral veroorzaakt door de leerlingenpopulatie. 


Wat bieden wij?

Het kleinschalige karakter van de scholen zorgt voor een grote mate van betrokkenheid en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel bij de medewerker. In het integrale personeelsbeleid staat de medewerker centraal. De levensfase waarin de medewerker zich bevindt, is hier een belangrijk onderdeel van. We faciliteren interne opleidingen en bieden doorgroeimogelijkheden in loopbaantrajecten.


Startende docenten

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s goed begeleid worden en dat er ruimte is voor ontwikkeling van medewerkers die daaraan toe zijn. Startende collega’s geven wij extra ruimte om zich de school en het vak eigen te maken. Daarnaast vindt een coaching traject op maat plaats aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak.


Ga naar onze Vacatures

Klik hier voor onze vacatures. Voor meer informatie over de genoemde vacatures kunt u contact opnemen met Rian Nendels (P&O), telefoonnummer 040 -2570755.


Sollicitatie

U kunt uw (open) sollicitatie en cv bij voorkeur versturen per e-mail aan ndl@secvo.nl

Het postadres is:

Stichting ECVO

T.a.v. afdeling P&O

Postbus 8827

5605 LV  EINDHOVEN

terug

Direct naar onze vacatures:  
Christiaan Huygens College | Postbus 8827 | 5605 LV Eindhoven | e-mail info@secvo.nl