Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Olympia

Wachtwoord vergeten?
Voor de ouders: klik hier 
 
Welkom

Welkom op de website van Olympia. Fijn dat u onze website bezoekt.

Olympia is een school voor vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengd, vmbo-theoretisch en vmbo-t/havo. Op Olympia wordt op traditionele wijze, vanuit een duidelijk herkenbare structuur, les gegeven aan kleine klassen.

Actueel
"Monsters" tekenen
Op dinsdag 18 november was er een informatieavond op onze school. De leerlingen van groep 8 hebben gewerkt aan een opdracht waarbij ze "monsters" moesten tekenen. De "monsters" moesten ze verwerken in de letters van hun naam. Hierbij een aantal foto's met de resultaten.Informatieavond 2014

Op dinsdag 18 november 2014 is onze jaarlijkse informatieavond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Terwijl de ouders voorlichting krijgen over onze school, volgen de kinderen verschillende minilessen. U bent van harte welkom! De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 20.30 uur. We vinden het fijn als u vooraf telefonisch doorgeeft dat u tijdens de informatieavond aanwezig zult zijn (040-2519652).

In de advertentie in het Eindhovens Dagblad staat helaas een foute datum vermeld, de infoavond is op 18 november en niet op 20 november.

 

Oud-leerling Christiaan Huygens College debuteert met 'Bevroren landschap'!
Oud-leerling Christiaan Huygens College debuteert met 'Bevroren landschap'!

De Eindhovense auteur Nanna Dillen was van 2001 t/m 2006 leerling van het Christiaan Huygens College. Onlangs is haar debuutroman ‘Bevroren landschap’ uitgegeven door uitgeverij Zilverspoor. Deze heeft het in de genres Dark Romance, Urban en Dark Fantasy geplaatst. De boekpresentatie was 24 oktober bij boekhandel Van Piere te Eindhoven waar eregast Peter van der Hurk, bekend van het RTL4-programma Het Zesde Zintuig, het eerste exemplaar in ontvangst nam.
Voor meer info
 klik hier.


Bliksemstage klas 2

Alle leerlingen van klas 2 hebben een Bliksemstage afgelegd bij een bedrijf. Tijdens deze Bliksemstage maakten ze kort kennis met alle beroepen die er zijn binnen een bedrijf en mochten ze ook de handen uit de mouwen steken! Zo hebben de leerlingen o.a. brood gebakken, waterleidingen gemonteerd, cement gemaakt, tafels gedekt, gasten ontvangen, vakken gevuld, op de receptie gewerkt en banden verwisseld. De leerlingen vonden het erg leuk en leerzaam!
In maart gaan alle leerlingen nogmaals op Bliksemstage.
Voor de foto's
 klik hier. 

 

Christiaan Huygens College Olympia kookt tijdens de Dutch Design Week
Daklozen koken 'Met Van Abbe Kookcultuur' tijdens DDW

Met van Abbe Kookcultuur is een kookgroep, die kookt met mensen die een achterstand op de samenleving hebben. Meer info Klik hier.

Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Postbus 8827 | 5605 LV Eindhoven | 040 - 251 96 52 | e-mail loc.oly@huygenscollege.nl