Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Olympia

Wachtwoord vergeten?
Voor de ouders: klik hier 
Welkom

Welkom op de website van Olympia. Fijn dat u onze website bezoekt.

Olympia is een school voor vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengd, vmbo-theoretisch en vmbo-t/havo. Op Olympia wordt op traditionele wijze, vanuit een duidelijk herkenbare structuur, les gegeven aan kleine klassen.

Actueel
Nieuwe uitstraling Olympia

Wij zijn trots op onze school en op onze leerlingen. Afgelopen weken hebben we hard gewerkt om onze trots duidelijk zichtbaar te maken in de school. In onze aula hangen prachtige, meters hoge en meters lange foto's van onze leerlingen. Deze periode zal ook op steeds meer plaatsen ons nieuwe logo zichtbaar worden. Dit logo staat symbool voor onze visie op goed onderwijs. Onlangs is de nieuwe uitstraling van de school gepresenteerd aan alle medewerkers. We laten deze presentatie ook graag aan u zien.klik hier.



Open Dagen

Onze Open Dagen zijn dit schooljaar op vrijdag 15 januari 2016 van 18.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdag 16 januari 2016 van 10.00 uur tot 13.00 uur. U bent van harte welkom!

Bezoek geofort

5 november hebben de leerlingen van het tweede leerjaar een bezoek gebracht aan Geofort.
De leerlingen hebben tijdens de excursie gewerkt aan verschillende opdrachten, waarbij zij o.a. gebruik hebben gemaakt van GPS.Het was een dag leuke, leerzame dag!

Om een indruk van die dag te krijgen klik voor de foto's op de button.

Bezoek 2e kamer Den Haag

 Excursie Den Haag.
10-11-2015.
Vroeg uit de veren en hup die bus in! De vierdejaars leerlingen waren er al vroeg bij vandaag. Een excursie naar de Tweede Kamer stond op het programma. Helaas wil het wegenetwerk van Nederland niet altijd meewerken dus met een uur vertraging kwamen de leerlingen aan bij Pro Demos, de organisatie voor schooluitjes naar de Tweede Kamer. Maar de vertraging zorgde niet voor chagrijnige gezichten en de leerlingen gingen vol enthousiasme naar de Tweede Kamer waar ze werden rondgeleid. Na de rondleiding kwam er nog een leuke opdracht met tablets voorbij op het Binnenhof. Ondanks het druilerige weer, gingen de leerlingen ook hier weer vol aan de slag.
Na een kort maar krachtig programma gingen de leerlingen Den Haag en de Mcdonalds verkennen en daarna gingen ze om drie uur weer richting het zonnige Zuiden.
Het was een geslaagde dag, ondanks het weer en het verkeer. Voor de foto's klik button

Gastles basisschool de Driestam

Jo jo jo deze gastles was !!!
Maandag 2 november heb ik een geschiedenis lesje over de Egyptenaren gegeven op basisschool de Driestam. Wat weten de groep 8 leerlingen toch veel over dit onderwerp! Wat kunnen zij toch goed luisteren en mooi tekenen! En nog belangrijker, wat is het toch gezellig in de klas.
Voor mij was het een leuke ochtend op de Driestam. De les werd op een leuke manier beëindigd:
Jo jo jo deze gastles was !!!
Meneer Akar
Docent Geschiedenis

Voor de foto's kijk achter de button foto's

Page 1 of 4First   Previous   [1]  2  3  4  Next   Last   


Volg ons


foto's bekijken
Christiaan Huygens College | Postbus 8827 | 5605 LV Eindhoven | 040 - 251 96 52 | e-mail loc.oly@huygenscollege.nl