Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Olympia

Wachtwoord vergeten?
Voor de ouders: klik hier 
 
Welkom

Welkom op de website van Olympia. Fijn dat u onze website bezoekt.

Olympia is een school voor vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengd, vmbo-theoretisch en vmbo-t/havo. Op Olympia wordt op traditionele wijze, vanuit een duidelijk herkenbare structuur, les gegeven aan kleine klassen.

Actueel
Informatieavond 2014

Op dinsdag 18 november 2014 is onze jaarlijkse informatieavond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Terwijl de ouders voorlichting krijgen over onze school, volgen de kinderen verschillende minilessen. U bent van harte welkom! De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 20.30 uur.

 

Nieuw zwembad voor SDV

Om de opleiding SDV uit te breiden hebben we een zwembad naast de school gekregen.


Introductie kamp handel en administratie en 3G en 3T

In de tweede schoolweek zijn we 3 dagen met 75 leerlingen op stap geweest. Ze hebben elkaar en de docenten leren kennen door allerlei leuke activiteiten te doen. We hebben veel gefietst, we zijn bij LaserQuest Eindhoven geweest, hebben in een badkuip over de Dommel gevaren en zijn gezellig met z'n allen gaan bowlen. Kortom erg leuke dagen!

Voor de foto's klik hier.


Introductiekamp Sport, Dienstverlening en Veiligheid
Op 4 september zijn de klassen SDV per fiets vertrokken naar de Drunense duinen om daar 3 dagen en 2 nachten te kamperen. Na 42 km fietsen eindelijk aangekomen op de locatie om vervolgens het tentenkamp op te zetten. Na een poos ziet het er weer fantastisch uit. De dagen daarna hebben we ons bezig gehouden met kennismaken met elkaar, oriëntatieloop, zwemmen, nachtspellen, koken per fietsgroep en natuurlijk ook vrije tijd.
Vrijdag moeten we helaas weer terug naar huis toe. Het was een goed introductiekamp en dit jaar hebben we geluk gehad met het mooie weer. Op naar het volgende kamp in mei 2015 naar de Ardennen!

Voor de foto's klik hier.


Foto's van het brugklas kamp

Het was weer een heel leuk brugklaskamp. Onze eerstejaars leerlingen hebben op een leuke manier kennis gemaakt met elkaar en met de medewerkers van onze school.

Voor de foto's klik hier.

 

Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Postbus 8827 | 5605 LV Eindhoven | 040 - 251 96 52 | e-mail loc.oly@huygenscollege.nl