Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia

 

Ziek-/afwezigheid- of betermeldingen
(040) 242 18 90 - kies 2

Magister

 Klik hier om in te loggen voor Magister

 Klik hier voor informatie over Magister

Hoofdluis
Er is op dinsdag 23 september bij ons op school hoofdluis geconstateerd. Klik hier voor adviezen van de GGD voor de bestrijding ervan.
MEP (Model European Parliament)
Tijdens de informatieavonden heeft dhr. A. Hogendorp van fusiepartner Lyceum Bisschop Bekkers voorlichting gegeven over MEP (Model European Parliament). Tevens werd er een oproep gedaan voor gastgezinnen. Klik hier voor meer informatie.
Schoolfotograaf
Op dinsdag 23 en dinsdag 30 september komt de schoolfotograaf Dick Diks. Het opnameschema is bekend bij je mentor. Advies van de fotograaf is om op die dagen geen witte, zwarte lichtblauwe kleding te dragen.
Ouderbijdrage
De factuur van de ouderbijdrage en kosten voor excursies e.d. ontvangt u via AcceptEmail. Klik hier voor meer informatie. Zorgt u er a.u.b. voor dat het juiste e-mailadres bij ons bekend is.
Repetities Scènefabriek
Op vrijdag 19 september gaan de repetities van de Scènefabriek weer van start om in maart 2015 de 8e voorstelling op de planken te zetten!! Zin om mee te doen? Meld je voor 18 september aan bij Mw. J. van den Nieuwenhof of mevrouw Y. Janssen.
Page 1 of 4First   Previous   [1]  2  3  4  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl