Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia


Ziek-/betermeldingen of andere afwezigheid dienen voor 08:00 uur gemeld te worden via (040) 242 18 90, kies 2 en spreek het bandje in.Wij wensen onze examenkandidaten héél veel succes!


Klik hier voor Magister 6 (voor ouders en leerlingen).

Klik hier voor de Magister App (voor ouders en leerlingen).


Stedenreis 2016

De programmaboekjes voor Berlijn, Londen en Parijs werden tijdens de projectmiddag uitgereikt. Het programma voor de thuisblijvers wordt in de week van 23 mei uitgereikt door dhr. A. Janssen. 

Lees meer...
IJsverkoop!
Op maandag 23 en vrijdag 27 mei gaat onze collega Claudia Striekwold tijdens de grote pauzes ijs verkopen op het schoolplein van de Broodberglaan als sponsorgeld voor de Tour for Life.
Lees meer...
High School schooljaar 2016/2017
Leerlingen die dit schooljaar van start gingen met High School en daarmee volgend schooljaar doorgaan worden gevraagd om voor 1 juni a.s. het inschrijfformulier en de overeenkomst in te leveren. Klik hier voor de formulieren.
High School Eindhoven feliciteert PSV en Oranje Zwart
High School Eindhoven feliciteert PSV en Oranje Zwart van harte met het kampioenschap! Onze HSE voetballeerlingen krijgen  op De Herdgang training van PSV-trainers. De HSE hockeyleerlingen krijgen op sportpark Eindhoven-Noord training van trainers van Oranje-Zwart.

Goed voorbereid het examen in!
Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen het eindexamen in gaan. We raden je daarom aan om www.Eindexamensite.nl te gebruiken.
Lees meer...
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl