Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia


Ziek-/betermeldingen of andere afwezigheid dienen voor 08:00 uur gemeld te worden via (040) 242 18 90, kies 2 en spreek het bandje in.


Klik hier voor Magister 6 (voor ouders en leerlingen).


Open Dag
Op zaterdag 16 januari 2016 is onze jaarlijkse Open Dag. Dit keer bij onze fusiepartner Lyceum Bisschop Bekkers, Avignonlaan 1, de locatie waar straks het gebouw van Frits Philips lyceum-mavo komt te staan. Belangstellenden zijn van harte welkom! Voor meer informatie klik hier.
Goed bezochte Open Avond!!
De Open Avond aan de Avignonlaan (locatie Frits Philips lyceum-mavo), was met ruim 500 bezoekers een succes! Wij bedanken iedereen voor de belangstelling voor onze toekomstige school en hopen u terug te zien bij de Open Dag, zaterdag 16 januari!
High School Eindhoven
Maandagavond 2 november is er een informatieavond High School geweest. Klik hier voor de presentatie die tijdens deze avond werd gegeven.
Hoofdluis
Er is bij ons op school hoofdluis geconstateerd. Voor de behandeling ervan verwijzen wij u naar de website van de GGD, klik hier.
Cultuurkaart 2015/2016
Binnenkort krijgt elke leerling een gratis cultuurkaart. Met die kaart kun je korting krijgen bij allerlei culturele instellingen. Activeer en gebruik je kaart, je kunt er veel voordeel van hebben. Klik hier voor meer info.
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl