Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia

Inlogproblemen Magister via Google Chrome

Op dit moment zit er een bug in de Google Chrome-browser versie 32.  Het inlogscherm van Magister heeft hierdoor langere tijd nodig om te laden zodat het lijkt alsof er geen inlogvelden verschijnen. Dit probleem komt ook voor op andere platformen en wordt niet veroorzaakt door Magister of door Silverlight. Google Chrome bouwt een nieuwe versie waarin dit probleem is opgelost.

Voorlopige oplossing voor Magister:

- Type het Magister-adres (https://huygenscollege.swp.nl rechtstreeks in de adresbalk en druk op Enter. De inlogvelden zullen nu wel verschijnen.

- Verander de grootte van het scherm (CTRL+muiswieltje) of ververs het scherm (bijv. met F5), dat helpt vaak ook.

 

Ziek-/afwezigheid- of betermeldingen
(040) 242 18 90 - kies 2

 

 Klik hier voor Magister

Succes!

Alle examenkandidaten héél veel succes toegewenst met de examens maar ook met de voorbereiding ervan!! Exameninstructies en andere belangrijke informatie, zoals het gala, vind je bij tabblad onderwijs'.

 

Help Britt naar Amerika!
'Help Britt naar Amerika' is een initiatief van een van onze leerlingen, Lisa Rooyakkers. De collecte na de Paasviering, leverde € 133,- op. Op donderdag 24 april is er een benefietconcert op school, aanvang 19:30. Kaartjes (€ 2,50) zijn verkrijgbaar in de aula tijdens de grote pauzes.
Bobbejaanland
Op vrijdag 18 april gingen onze examenkandidaten gezamenlijk naar Bobbejaanland. Meteen na de meivakantie gaat het eindexamen van start. We wensen al onze kandidaten alvast heel veel succes.
Robocup Junior NK 2014 Delft
Op 12 april namen 2 teams van onze school deel aan de NK Robocup 2014 in Delft. Helaas vielen ze niet in de prijzen maar dat mocht de pret niet drukken! Klik hier voor de foto's.
Examentraining
Voor examenkandidaten worden examentrainingen aangeboden op onze locatie Olympia en bij Lyceum Bisschop Bekkers.
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl