Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia

 Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

(maandag 14 juli t/m vrijdag 22 augustus)

 

Op dinsdag 26 augustus start het nieuwe schooljaar met een introductiedag voor alle leerlingen.

Het programma van deze dag wordt via e-mail verstuurd.

De 1e lesdag is op woensdag 27 augustus. 

 


Inloggen Magister 


tijdens vakantieperiode niet mogelijk


Tijdens de vakantieperiode is het voor ouders en leerlingen niet mogelijk om Magister in te zien. Dit omdat de gegevens voor het nieuwe schooljaar 2014-2015 nog ingevoerd, aangevuld of gecorrigeerd moeten worden. Op 26 augustus 2014 wordt Magister weer opengesteld voor ouders en leerlingen.


Applicatiebeheer Magister


 

Ziek-/afwezigheid- of betermeldingen
(040) 242 18 90 - kies 2

 

 Klik hier voor Magister

Introductiedag
Het nieuwe schooljaar gaat op dinsdag 26 augustus van start met een introductiedag. In de voorafgaande week wordt het programma van deze dag per mail toegestuurd.
Office 365
Met ingang van het nieuwe schooljaar stapt de school over naar een Office 365 omgeving. Alle leerlingen ontvangen via hun Huygensmail een brief met informatie over deze overstap.
Tieners en Twitter
Op 20 maart is er aan alle ouders informatie verstuurd over het gebruik van Twitter door tieners. Regelmatig komen er bij ons op school signalen binnen van leerlingen die elkaar via Twitter aanzetten tot pesten of ander gedrag.
Vakantieregeling 2014/2015
Op 3 februari heeft de MR positief ingestemd met de voorgestelde vakantieregeling 2014-2015. Maandag 6 oktober 2014 is voor leerlingen een roostervrije dag is. Overige roostervrije dagen worden aan het einde van dit schooljaar bekend gemaakt. 
Veiligheid
Onze school doet er alles aan om veiligheid op school te waarborgen voor zowel leerlingen als personeel. In het kader van preventie werd op donderdag 6 februari een kluisjes controle gedaan. In de kluisjes zijn geen spullen aangetroffen die volgens de wet verboden zijn.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl