Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia


Ziek-/betermeldingen of andere afwezigheid dienen voor 08:00 uur gemeld te worden via (040) 242 18 90, kies 2 en spreek het bandje in.


Klik hier voor Magister 6 (voor ouders en leerlingen).


Jong Ondernemerschap

Afgelopen vrijdag 2 oktober zijn leerlingen van de Business Class uit 4 havo naar de jaarbeurs in Utrecht geweest om de Start-up bijeenkomst van de Junior Company van Jong Ondernemen bij te wonen.

Lees meer...
Stand van zaken nieuwbouw Frits Philips lyceum-mavo
Op 24 september heeft het College van B&W een conceptbesluit aan de gemeenteraad voorgelegd, ter discussie, over het voornemen om op dit moment geen bouwkrediet te verlenen aan onze toekomstige school Frits Philips lyceum-mavo.
Lees meer...
Open Avond met Minilessen
Op woensdagavond 18 november is er een open avond met minilessen bij onze fusiepartner Lyceum Bisschop Bekkers. De avond is bedoeld voor groep 8 leerlingen en hun ouders. Voor meer informatie en aanmelden voor deze avond klik hier.
Ouderbijdrage en andere kosten schooljaar 2015/2016
Aan het begin van dit schooljaar hebben alle ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de betaling van de ouderbijdrage (€ 60,-) en andere kosten i.v.m. excursies/activiteiten. Meer hierover leest u bij 'over ons'/ouderbijdrage/financiën.
Stedenreis 2016
De factuur voor de 1e termijn van de stedenreis (€ 160,-) is op 21 september aan ouder 1 gemaild. De betalingstermijn sluit op 3 oktober.
Lees meer...
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl