Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia

 

Ziek-/afwezigheid- of betermeldingen
(040) 242 18 90 - kies 2

Magister

 Klik hier om in te loggen voor Magister

 Klik hier voor informatie over Magister

Bedenk een naam voor onze nieuwe school
Voor onze nieuwe school aan de Avignonlaan moet nog een naam bedacht worden. Hiervoor werd een oproep gedaan onder alle leerlingen en collega's van Lyceum Bisschop Bekkers en de locatie Broodberglaan. We zijn benieuwd naar de reacties die komen gaan!
Kunst Actief
Naast het verplichte aanbod bij ckv, start de sectie muziek/beeldend/drama met een nieuw initiatief voor leerlingen met extra interesse voor kunst en cultuur. Informatie vind je op de affiches die in school hangen en op het prikbord bij dramalokaal T02.
Studiedag
Op maandag 6 oktober is er voor het personeel een studiedag. De lessen vervallen dan en alle leerlingen zijn op die dag vrij. Een brief hierover is op 17 september aan alle ouders gemaild.
Schoolfotograaf
Op dinsdag 30 september komt de schoolfotograaf Dick Diks voor opnamedag 2. Het opnameschema is bekend bij de mentor. Advies van de fotograaf is om op die dagen geen witte, zwarte lichtblauwe kleding te dragen.
Hoofdluis
Er is op dinsdag 23 september bij ons op school hoofdluis geconstateerd. Klik hier voor adviezen van de GGD voor de bestrijding ervan.
Page 1 of 4First   Previous   [1]  2  3  4  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl