Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia


Ziek-/betermeldingen of andere afwezigheid dienen voor 08:00 uur gemeld te worden via (040) 242 18 90, kies 2 en spreek het bandje in.


Klik hier voor Magister 6 (voor ouders en leerlingen).

Klik hier voor de Magister App (voor ouders en leerlingen).


Meivakantie
Vanwege de meivakantie is onze school van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei gesloten. Wij wensen iedereen een zonnige vakantie toe en onze examenleerlingen veel succes met alle voorbereidingen voor het examen.
Goed voorbereid het examen in!
Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen het eindexamen in gaan. We raden je daarom aan om www.Eindexamensite.nl te gebruiken.
Lees meer...
Stedenreis 2016

De programmaboekjes voor Berlijn, Londen,Parijs en de thuisblijvers worden tijdens de projectmiddag uitgereikt en daarna op deze website gepubliceerd.

Lees meer...
Thema-avond Ouderraad geannuleerd
De thema-avond van de Ouderraad op donderdag 21 april kan helaas niet doorgaan. Een brief hierover is op vrijdag 15 april aan alle ouders gemaild.
Muziekavond
De kaartjes voor de muziekavond zijn vanaf dinsdag 29 maart tijdens de grote pauzes te koop bij de administratie. De kaartjes kosten € 7,50;  reserveren is niet mogelijk. De muziekavond vindt plaats op vrijdag 22 april in 'De Schalm' in Veldhoven.
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl