Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia

Uitslag Examens


 Wij feliciteren al onze geslaagden vmbo-t en havo met het behalen van hun diploma! Vandaag, vrijdag 1 juli, kregen de leerlingen die herexamen deden de uitslag.

 

Klik hier voor de geslaagden vmbo-t.

Klik hier voor de geslaagden havo.

 

Op maandag 4 juli is de diploma-uitreiking voor vmbo-t, op dinsdag 5 juli van havo. Examenkandidaten hebben hiervoor op 16 juni, tegelijk bij het ophalen van hun voorlopige cijferlijst, een uitnodiging gehad. Deze uitnodiging is tevens het entreebewijs voor jou en jouw introducés, dus niet vergeten om dit mee te nemen!!

 

Ziek-/betermeldingen of andere afwezigheid dienen voor 08:00 uur gemeld te worden via (040) 242 18 90, kies 2 en spreek het bandje in.


Klik hier voor Magister 6 (voor ouders en leerlingen).

Klik hier voor de Magister App (voor ouders en leerlingen).


High School Eindhoven feliciteert PSV en Oranje Zwart
High School Eindhoven feliciteert PSV en Oranje Zwart van harte met het kampioenschap! Onze HSE voetballeerlingen krijgen op De Herdgang training van PSV-trainers. De HSE hockeyleerlingen krijgen op sportpark Eindhoven-Noord training van trainers van Oranje-Zwart.

Stand van zaken nieuwbouw Frits Philips lyceum-mavo
Klik hier voor alle actuele informatie over de stand van zaken m.b.t. de nieuwbouw Frits Philips lyceum-mavo.
Brainport School
Wij zijn blij met en trots op het feit dat het Lyceum Bisschop Bekkers (en dus ook het toekomstige Frits Philips lyceum-mavo) per 1 augustus jl. lid is van het samenwerkingsverband Brainport Scholen. Klik hier voor meer informatie.
Cultuurkaart 2015/2016
Elke leerling krijgt een gratis cultuurkaart. Met die kaart kun je korting krijgen bij allerlei culturele instellingen. Activeer en gebruik je kaart, je kunt er veel voordeel van hebben. Klik hier voor meer info.
Ouderbijdrage en andere kosten schooljaar 2015/2016
Aan het begin van dit schooljaar hebben alle ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de betaling van de ouderbijdrage (€ 60,-) en andere kosten i.v.m. excursies/activiteiten. Meer hierover leest u bij 'over ons'/ouderbijdrage/financiën.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl