Christiaan Huygens College Christiaan Huygens College
Broodberglaan

Ga naar de site van:

→    Rachmaninowlaan

    Olympia


Ziek-/betermeldingen of andere afwezigheid dienen voor 08:00 uur gemeld te worden via (040) 242 18 90, kies 2 en spreek het bandje in.


Klik hier voor Magister 6 (voor ouders en leerlingen).


Ioniserende Stralen Practicum (ISP)
Dinsdag 26 januari hebben leerlingen uit 5 havo en 6 vwo met natuurkunde het Ioniseren Stralen Practicum (ISP) gedaan. Klik hier voor de foto's.
Lees meer...
Vrijwilliger mediatheek
In de Broodbergberichten van februari staat een oproep voor een vrijwilliger mediatheek. I.t.t. wat in de tekst stond, zijn wij op zoek naar iemand die van maandag t/m woensdag van 10:30 tot 13:30 beschikbaar is.
Ouderspreekavonden/-middagen
Aan alle ouders is op 15 januari een uitnodiging gemaild voor de ouderspreekavonden/-middagen op maandag 15 februari en woensdag 17 februari. Intekenen hiervoor verloopt via Magister m.b.v. de inlogcode van ouder 1. Klik hier voor de handleiding.
High School Eindhoven
'Niet alleen toptalent bij High School Eindhoven', zo luidt het artikel dat gepubliceerd staat in het Eindhovens Dagblad van donderdag 21 januari. Klik hier en lees meer.
Open Dag
Met 1300 belangstellenden die zaterdag 16 januari onze Open Dag bezochten zijn wij dik tevreden. Het was goed om positieve reacties te ontvangen van bezoekers en te horen dat ook zij alle vertrouwen hebben in het Frits Philips lyceum-mavo.
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last   

Christiaan Huygens College | Broodberglaan 3 | 5628 EJ Eindhoven | 040 - 242 18 90 | e-mail loc.bbl@huygenscollege.nl